Kořeněná kuchařka, aneb, Koření pro chuť a zdraví /

Abecedně seřazené známé i neznámé koření a bylinky, jejich léčivé účinky a u každého nejméně jeden vzorový recept, návody, jak je míchat a k čemu voňavé směsice využít. Rady, jak rychle a levně vylepšit docela obyčejný ocet i olej, pár slov o kečupech, sójových omáčkách a dalších ochucovadlech, netr...

Celý popis

Hlavní autor: Francková, Zuzana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Petra, 2007
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Valtice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
424500029750 29750 641 (neuvedeno) Dostupné 1x