Kořeněná kuchařka, aneb, Koření pro chuť a zdraví /
Abecedně seřazené známé i neznámé koření a bylinky, jejich léčivé účinky a u každého nejméně jeden vzorový recept, návody, jak je míchat a k čemu voňavé směsice využít. Rady, jak rychle a levně vylepšit docela obyčejný ocet i olej, pár slov o kečupech, sójových omáčkách a dalších ochucovadlech, netr...
Hlavní autor: | Francková, Zuzana |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Petra,
2007
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Knihovna Valtice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
424500029750 | 29750 | 641 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |